hren

Povodom nadolazećih blagdana na inicijativu članova Facebook grupe “Sedam Kaštela”, unutar same grupe pokrenuta je akcija prikupljanja donacija za djecu doma u Kaštel Lukšiću. Radi se o već tradicionalnoj akciji grupe, budući je ovo već peta akcija darivanja dječice doma “Miljenko i Dobrila”.

Tridesetak članova grupe odazvalo se ovoj hvalevrijednoj akciji i punog srca te sa puno ljubavi ovog jutra doneseni su raznorazni pokloni poput potrepština za školu, slatkiša, grickalica , čokolade, voća i domaćih kolača koje su izradile same članice grupe, kao i ostale korisne potrepštine.

Zanimljivu priču vezanu uz donaciju donjeg rublja ispričao nam je jedan od članova Facebook grupe Nenad Kamenjarin.
- Nakon obilaska brojnih trgovina donjeg rublja koje su nam nudile uglavnom rublje po visokim cijenama, došli smo do dućana „Rođeni“ vlasnice Katarine Sršen. Kada je kroz priču shvatila da tražimo rublje za djecu doma u Lukšiću, sa suzama u očima Katarina nam je ispričala kako su ona i njena dva brata bili štićenici istog tog doma, pa nam je ponesena emocijama otvorila srce i dušu – navodi Kamenjarin te je dodao kako je gospođa Sršen nesebično pomogla velikim udjelom u donaciji rublja.

Na donaciji se zahvalila voditeljica doma Veronika Perić te su na kraju jedni drugima poželjeli sretne blagdane.
Napomenimo, kako se ovo darivanje odvilo ispred samog doma uz poštivanje epidemioloških mjera.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij