Brojni Kaštelani današnje lijepo vrijeme sigurno će  iskoristiti za šetnju Kozjakom, no važno je znati da im pri tome neće biti otvorena vrata planinarskih domova.

U skladu s najnovijim mjerama Vlade i Stožera Civilne zaštite svi planinarski domovi od 28. studenog ne mogu nuditi svoje usluge građanima pa će mnogi ostati bez šalice toplog čaja ili tanjura ukusnog fažola.

- Dragi naši planinari, gosti i prijatelji, ovim putem vas obaviještavamo da privremeno zatvaramo naša vrata, prema odluci Vlade RH od subote 28. studenog 2020. godine. O našem ponovnom otvaranju i zajedničkom druženju obavijestit ćemo vas istim putem – napisali su u poruci na svojoj Facebook stranici planinarskog doma Putalj u Kaštel Sućurcu.

- Od subote smo primorani zatvoriti svoja vrata. Nadamo se da će građani biti odgovorni, broj zaraženih i hospitaliziranih sve manji te da će se mjere ublažiti do Božića te da ćemo još u ovoj godini ponovno primiti goste i posjetitelje – kazao nam je domar planinarskog doma na Malačkoj Marko Topić.

Svi koji će ovih dana planinariti ili šetati Kozjakom tako se za konzumaciju, hrane, a prvenstveno pića, moraju pobrinuti sami, a pri tome ih podsjećamo da sav otpad koji pri tome nastane, zbrinu na odgovarajući i prihvatljiv način.

Foto: HPD Malacka


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij