hren

Iza nas ostaje dan u kojem su, po pitanju oboljelih od Covida-19, obarani dosadašnji crni rekordi, kako po broju umrlih od koronavirusa u tijeku jednog dana, a umrlo je 23 oboljelih, tako i u broju slučajeva u pojedinim gradovima i općinama. Tako danas i Kaštela bilježe rekord u broju novooboljelih, jer je 14 građana bilo pozitivno na obavljenim testiranjima.

Iznimno velike brojke novooboljelih, od njih 360 u Splitsko-dalmatinskoj županiji, danas su zabilježene u Splitu gdje je njih 128, ali i u Sinju gdje je zabilježen 51 novi slučaj. Kako statistika kaže, svaki drugi testirani u tom gradu bio je pozitivan na Covid 19. Svaki drugi testirani bio je pozitivan i u Imotskom, gdje je 13 novooboljelih.

Kako smo naveli u Kaštelima je 14 novooboljelih, u Trilju njih 12, Solinu 11, Vrgorcu i Hrvacama po deset osoba, u Omišu devet, Podbablju, Podstrani i Prološcu po osam osoba, u Dicmu sedam, u Otoku šest, u Dugom Ratu i Runovićima po pet, u Makarskoj, Supetru, Trogiru, Vrlici i Klisu po četiri osobe, u Jelsi, Šestanovcu i Zmijavcima po tri osobe, po dvije osobe zabilježene su u Starom Gradu, Dugopolju, Lokvičićima, Marini, Selcima, Zadvarju i Cisto Provo, dok je po jedna novozaražena osoba u Visu, Bolu, Baškoj Vodi, Lovreću, Milni, Muću, Nerežišću, Okrugu, Podgori, Pučišćima, Sutivanu i Zagvozdu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij