Turističko promotivni film „ Kaštela – Seven Reasons to Visit“ redateljice Antee Ratković proglašen je najboljim filmom u kategoriji "Cultural Tourism (Culture and Heritage)" na Croatia Tourism Film Festivalu u Dubrovniku.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što je upravo naš film izabran u selekciji ovogodišnjeg programa Croatia Tourism Film festivala. Ovaj naš film je bio na neki način izazov jer je koncipiran u maniri igranog filma, a radi se o ljubavnoj priči iz davnina iz 17. stoljeća između Miljenka i Dobrile. Mlada Dobrila ostavlja tajne poruke svom Miljenku po cijelih sedam Kaštela i mi prateći te tajne poruke, zapravo obilazimo najbitnije znamenitosti grada Kaštela – kazala je Ratković prilikom predstavljanja filma na online održanom Festivalu u Dubrovniku.

Promotivni film  „ Kaštela – Seven Reasons to Visit“, nastao je krajem rujna prošle godine. Film traje osam minuta i na ponešto drugačiji način donosi priču o ljepotama Kaštela te legendarnim ljubavnicima Miljenku i Dobrili. Scenarij je napisao Ivan Perić, produkciju filma potpisuje Marko Kapitanović, a režiju Antea Ratković. U ulozi Dobrile pojavljuje se mlada Solinjanka Laura Vejnović dok  Miljenka glumi  Bračanin Tin Brezovečki.  Film ima i svoju skraćenu verziju, koja traje nešto više od tri minute.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij