hren

PRIDRUŽITI SE MOŽE DONACIJAMA
Svakodnevno se susrećemo s toplim ljudskim pričama, a posebno smo osjetljivi na one u kojoj možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije, poručuju iz Udruge UNUO koja posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti.

Kako bi još više ukazali na probleme osoba s invaliditetom, organizirali su humanitarni koncert koji će se održati 26. rujna u Kaštel Kambelovcu. Na koncertu će nastupiti sopranistica Barbra Garić, magistrica ekonomije i solo pjevanja te renomirani pijanist Mario Čopor s Muzičke Akademije Sveučilišta u Zagrebu. Mario je istaknuti umjetnik koji je kao i sopranistica Barbra, veliki zaljubljenik u glazbu. Na programu su popularne operne arije koje su skladali velikani Mozart, Verdi, Dvořák, Puccini.

- Želja im je uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu. Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojem živimo – kazala je Garić.

Njihov cilj je sakupiti 140 tisuća kuna, a uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji, bez obzira na iznos. Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.

Kažu kako su djeca naša budućnost i da na njima počiva svijet. Stoga, neka se svatko na svoj način i koliko može udruži u sinergiji činjenja dobra.
Udruga UNUO se unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da im se pridružite u ovoj akciji i učinite dobro djelo.

Snimka koncerta bit će prikazana na našim stranicama početkom listopada.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij