hren

U prostorijama gimnazije u Kaštel Novom danas je održano dobrovoljno darivanje krvi kojeg su organizirali članovi Hajduka iz Kaštela u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Kaštela. Prikupljena je 61 doza krvi, a ujedno su prikupljena i sredstva potrebna za upis pokojnog Mićuna Jovanića igrača Hajduka iz Kaštela u tematski park na Poljudu.

- Akciji se odazvalo 75 dobrovoljnih darivatelja, od čega je njih 11 prvi put pristupilo takvoj akciji. Uz akciju darivanja krvi održala se i akcija prikupljanja sredstava za upis legendarnog igrača Hajduka iz '70-ih iz Kaštela, pokojnog Mićuna Jovanića, u tematski park Za sva vrimena na Poljudu. Za svaku darovanu dozu krvi članovi Hajduka iz Kaštela preko svojih su sponzora, njih ukupno čak 33, osigurali uplatu u iznosu od 106 kn za upis Mićuna Jovanića u park. Ovom akcijom prikupljena su sva sredstva potrebna za upis Mićuna Jovanića u tematski park – kazali su organizatori akcije.

Ujedno su svi donatori krvi bili uključeni u lutriju, a tri najsretnija kao znak zahvale dobili su knjigu Naš Hajduk – Borba navijača za klub.

Ishodom akcije zadovoljni su u Gradskom društvu Crvenog križa Kaštela, kao i kaštelanski navijači koji zahvaljuju svim donatorima krvi i sponzorima akcije: Torcida Kaštela, konoba Intrada, fast food Medeni, CB Gabine, kozmetički salon Linda, Rock Pork, knjižara Skripta, restoran Baletna škola, CB Vox, Pogrebne usluge Priba, CB Mexico, CB Žega, CB Balun, CB Kučerin, NK Gošk, CB Arena, CB Li, aparati Mondo, CB Giardin i CB Pin up, Pizza & burger Luiggi, knjigovodstveni ured Sunce, Karosserie Jurić, CB Jaguar, CB Time out, kavana disco Kauri i disco club 305 A.D, Familia pivo, frizerski studio Prestige, restoran bar Focus, pekara Rita, fitness centar Seven, autoservis Vrbat, fast food Njoko, beauty salon Spaladium.

 

 

Foto: GDCK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij