hren
 

IZVANŠKOLSKI PROGRAMI CENTRA IZVRSNOSTI SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE
Otvoren je Javni poziv za učenike osnovnih i srednjih škola koji žele postati polaznici programa Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije u školskoj godini 2020./21. Ove školske godine, provode se izvanškolski programi u Centru izvrsnosti matematike, informatike, novih tehnologija i prirodoslovlja, a način provedbe ovisit će o epidemiološkoj situaciji i uputama HZJZ.

- Mi smo spremni za sve izazove, od provedbe programa uživo, u razredima, kabinetima i laboratorijima, kao i u online okruženju! Kao i do sada, prijave su putem vaših škola, stoga, javite se ravnatelju/ici ili Timu za darovite za detaljne upute kako se prijaviti – poručuju iz Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

Prijave se zatvaraju 18. rujna, minut prije ponoći. I to za Centar izvrsnosti matematike mogu se prijaviti učenici od 5. do 8. razreda osnovne škole te od 1. do 3. razreda srednje škole. Za Centar izvrsnosti novih tehnologija i informatike mogu se prijaviti učenici 7. i 8. razreda osnovne škole te od 1. do 3. razreda srednje škole. Za Centar izvrsnosti prirodoslovlja mogu se prijaviti učenici od 7. do 8. razreda osnovne škole te od 1. do 4. razreda srednje škole.

Detaljne upute možete pogledati OVDJE.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij