hren

Kako je blagdan Velike Gospe i državni blagdan, većina šoping centara će u subotu, 15. kolovoza biti zatvorena, dok će trgovine prehrane raditi prema blagdanskom ili redovnom  radnom vremenu. U Kaštelima neće raditi Pevex kao i trgovački prodajni centar Emmezeta u Kaštel Sućurcu, dok će  trgovina prehrane Interspar koja se nalazi u sklopu centra raditi prema redovnom radnom vremenu.

Poslovnice trgovačkog lanca prehrane Tommy u Kaštelima na blagdan će raditi skraćeno od 7 do 13 sati i to njih pet  te od 7 do 21 sat ostalih devet poslovnica, a o kojim poslovnicama je riječ možete pogledati OVDJE. Jednako tako za kupce će biti otvoren i trgovački lanac Ribola, a njihove poslovnice će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Prema blagdanskom radnom vremenu radit će i tri trgovine Konzuma i  to od 8 do 13 sat, dok će Konzum u Kaštel Sućurcu raditi po redovnom vremenu od 7 do 21 sat, kako i Lidl koji će biti otvoren od 7 do 22 sata te Plodine od 7 do 23 sata i trgovina Kaufland.

Dodajmo, kako u subotu neće raditi trgovački centar Marisa u Trogiru te Mall of Split i Joker u Splitu, dok će City Center One Split raditi prema redovnom radnom vremenu.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij