hren

U DRUGOM SLUČAJU SLOMIO JOJ PRST
Više od 45 kilograma marihuane pronađeno je u službenom vozilo jeedne tvrtke policijskoj akciji u Kaštel Sućuru zadnjeg radnog dana prošlog tjedna, a dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad mlađim muškarcem, kojeg se tereti za nanošenjetjelesnih ozljeda.

Službenici Službe kriminaliteta droga, u petak, 7. kolovoza, uz pomoć službenog psa za detekciju droga koji je pozitivno reagirao na drogu, obavili su pretragu parkiranog vozila u Kaštel Sućurcu te su našli 25 paketa s 45,8 kg marihuane. Kako je utvrđeno vozilo je u vlasništvu jedne tvrtke, a u ovom tenutku provodi se kriminalističko istraživanje.

U nedjelju 9. kolovoza policijskim službenicima PP Kaštela prijavljeno je ozljeđivanje 20-godišnjakinje od strane 19-godišnjaka.  Kriminalističkim istraživanjem mladić se sumnjiči da je djevojci nanio tešku tjelesnu ozljedu, odnosno slomio joj prst ruke. Zbog sumnje u počinjenje navedenog djela protiv mladića bit će podnesena kaznena prijava.

Ovog vikenda na području koje pokriva PUSD, uz ova dva kaštelanska slučaja, zabilježeno je i više krađa, prijevara, prijetnji, oštećivanja tuđe stvari i slično.
Tijekom vikenda koji je za nama na prometnicama u županiji provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 575 prekršaja od čega 138 zbog prekoračenja brzine, 76 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 51 za alkohol, 36 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, šest za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i šest za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo.
Zabilježeno je 38 prometnih nesreća od kojih 28 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama dvije osobe su teže, a deset osoba je  lakše ozlijeđeno.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij