hren

OVU GODINU BEZ NATJECANJA KLAPA
Ovogodišnji festival, 22.Večeri dalmatinske pisme Kaštela 2020. održati će se u subotu, 25. srpnja u Kaštel Kambelovcu pored crkve svetog Mihovila u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta. Sažet je u jednu koncertnu večer posvećenu velikanu hrvatske glazbe Oliveru Dragojeviću. Iako festival ide u reduciranom izdanju i uz epidemiološke mjere organizatori ne sumnjaju da će biti događaj prvog reda u Kaštelima i šire.

- Užitak će posjetiteljima pružiti Oliverove pjesme u izvedbama klape Cambi, ansambla Elektrodalmacija, ženskih klapa Štorija i Neverin, instrumentalista Tonča Tranfića i Danijela Curića, pjevača Marka Pecotića Pece i Zbora splitskog sveučilišta Silvije Bombardelli. Kao posebni gosti nastupiti će Zorica Kondža i Joško Banov. Program će voditi Frano Ridjan – kazao je ravnatelj festivala Dino Šimera.

Ovu godinu u sklopu Večeri dalmatinske pisme, kako je i najavljeno, neće se održati natjecanje klapa.

- Naša publika je već navikla da se u sklopu festivala održi natjecateljska večer klapa koje pjevaju pop, no ovu godinu smo je odgodili. Razlog su svima dobro poznate okolnosti izazvane epidemijom Covida 19. Ipak naša publika neće ostati zakinuta za vrhunski glazbeni doživljaj – kazao je Šimera.

Ulaznice možete kupiti online u sustavu Croatia Tickets ili u hotelu Baletna škola.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij