hren

GRADONAČELNIK ODLUČIO
Nakon što su osvojili ocjenjivački sud na ovogodišnjem festivalu Mali Split, Lanu Rubelj kojoj je pripala prva nagrada žirija te Andreu Šušnjaru i Fabjana Bedalova, dobitnike druge i treće nagrade žirija, simbolično će nagraditi i Grad Kaštela.

- Pandemija koronavirusa sprječava nas da upriličimo svečani prijem za naše mališane, njihove roditelje i nastavnike tako da ovim putem čestitam svima koji su sudjelovali na ovogodišnjem festivalu. Kako bi još više poticali kreativnost naših najmlađih, odlučili smo novčanim iznosom od pet, dvije i tisuću kuna nagraditi djecu koja su ove godine bila najbolja, ovisno o osvojenoj nagradi. Ponosni smo što kaštelanska djeca svake godine trijumfiraju na ovom festivalu što je dokaz da u ovom slučaju, osim talenta, veliku ulogu ima predani rad djece, roditelja i nastavnika – poručio je gradonačelnik Ivanović i naglasio da Grad Kaštela redovno vodi računa o svojim najmlađim sugrađanima.

Čestitke i zahvale gradonačelnik je uputio i plesnom djelu dječjeg kazališta Škatula, koji su na festivalu pratili nastup Fabjana Bedalova te Kaštelanskim mažoretkinjama koje su plesale uz nastup Andreje Šušnjare, čime su dodatno pridonijeli promocijI dječjeg stvaralaštva u Kaštelima.

 

 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij