hren
 

Udruga Šušur i Turistička zajednica Kaštela po 11. put organiziraju manifestaciju Nostalgija i eko etno sajam Kaštela  2020., koji će se svečano otvoriti večeras, u subotu 27. lipnja, u 20 sati na rivi u Kaštel Novom.

Zbog epidemije koronavirusa, ova manifestacija ove će godine proteći u nešto drugačijem izdanju, no tijekom tri dana svi zainteresirani moći će ipak uživati u tradicijskim nošnjama te dalmatinskoj pismi, kao i razgledati i kupiti suvenire i rukotvorine, uglavnom kaštelanskih izlagača.

Dvadesetak štandova sa suvenirima, rukotvorinama i različitim uporabnim predmetima, danas će biti postavljeno u Kaštel Novom od 16 sati, a u 20 sati uslijedit će mimohod KUD-a Putalj te nastup njihove ženske vokalne skupine Kaštelanke. U 21 sat, na rivi u Kaštel Novom nastupit će i muška klapa Cambi.
Na ovoj Nostalgiji izostat će nastupi gostiju iz susjednih država pa nakon deset godina, ovogodišnja manifestacija tradicije neće nositi predznak „međunarodna“, već samo „domaća“.

U nedjelju i ponedjeljak na Nostalgiji posjetitelje očekuju nastupi klapa Sv. Jeronim, Podvorje i Neverin, KUD-a 7 Kaštela i Prijtelja ojkavice, što unatoč manjem opsegu cijelog događanja, garantira i ove godine mnogo zanimljivosti i zabave.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij