hren

OVE SUBOTE U SPLITU
Da se broj svećenika poniklih u nekoj od kaštelanskih župa stalno povećava, pokazuje podatak da nas, nakon dvije mlade mise koje su se u Kaštelima slavile prošle godine, uskoro očekuje još jedna mlada misa, koja će uslijediti u srpnju, nakon što se ove subote, 27. lipnja, održi svećeničko ređenje, a među njima i ređenje fra Filipa Čogelje iz župe Sv. Ivana Krstitelja u Kaštel Starom.

Svećeničko ređenje u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji održat će se u subotu u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, a osmoricu đakona zaredit će splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić.

Četvorica koju će zarediti na naslov Splitsko-makarske nadbiskupije su don Ivan Odrljin iz župe Presvetog Srca Isusova u Košutama,  don Mirko Šakić iz župe Gospe u Siti u Strožancu, don Nikola Šakić iz župe Gospe od Pojišana  Split te don Slavko Volarević iz župe Sv. Nikole u Metkoviću.
Uz fra Filipa Čogelju na naslov Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja zaredit će se  fra Slaven
Čeko iz župe Svih Svetih u Livnu, fra Ivo Rastočić iz župe Sv. Ilije proroka u Metkoviću i fra Željko Štrbac iz župe BDM Žalosne u Zagrebu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij