hren

NE ZABORAVITE OBNOVITI MJESEČNE PARKIRNE KARTE UKOLIKO VEĆ NISTE
Nakon popuštanja brojnih ograničavajućih mjera, uvedenih kako bi se zaustavilo širenje pandemije koronavirusa, i znatnog poboljšanja epidemiološke situacije, životi nam se postepeno počinju vraćati u „normalu“.  Ili bolje kazati - novo normalo, što je posljednje vrijeme fraza koji sve češće čujemo.

Učenici, premda ipak tek dio njih, ponovno su u školskim klupama, propusnice su pomalo već pale i u zaborav, dozvoljena su vjenčanja i pogrebi s većim brojem sudionika, sportska natjecanja i ostale „male“ stvari koje su nam ispunjavale svakodnevicu, a i velik dio zaposlenika koji su radili od doma vratio se na svoja radna mjesta.

Samim tim i parkirališta na području Kaštela ponovno su „oživila“ nakon što je preporuka Stožera iz „ostanite doma“ prešla u „ostanite odgovorni“, pa su se i građani počeli više kretati. Iako se parkiranje na području grada čitavo vrijeme trajanja pojačanih mjera uobičajeno naplaćivalo, većina naših sugrađana ipak se pridržavala  preporuka epidemiologa pa su parkirališta bila poluprazna.

Iznimka, kada je riječ o naplati, jedino su bili redoviti korisnici mjesečnih karti za parkiranje, koji za vrijeme trajanja mjera propisanih od Kriznog stožera usluge parkiranja nisu koristili, primjerice zaposlenici Gradske uprave, pa su im karte produžene, no prije petnaestak dana ponovno je počela i njihova naplata, doznajemo od direktora tvrtke Zeleno i modro Alena Lučića.
Stoga  napomena svim korisnicima mjesečnih parkirnih karti da ih ne zaborave obnoviti, ukoliko to još nisu učinili...


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij