JOŠ SE UVIJEK MOŽETE PRIJAVITI
Ministarstvo unutarnjih poslova uputilo je poziv na testiranje kandidatima za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajca koji će se za kandidate i kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske održati u utorak, 2. lipnja 2020. godine u 8 sati i u 13 sati u Obrtničko tehničkoj školi u Splitu na adresi Plančićeva 1. Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Kako stoji u pozivu, kandidati se moraju pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Oni koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red i pravila bit će isključeni iz natječajnog postupka.

Pri dolasku na testiranje kandidat je obvezan ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta, dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti sportsku opremu.

Iz MUP-a napominju da će testiranje trajati tijekom cijelog dana, stoga mole kandidate da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Podsjetimo, MUP je u veljači ove godine objavio natječaj za zanimanje policajac ili policajka u 2020./2021. godini. te planiraju upisati čak  750 polaznika u program koji će započeti 14. rujna., po završetku ovog programa polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova.

Rok za podnošenje prijava je do sredine kolovoza

U objavi natječaja za upis polaznika u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajca stoji kako je rok za podnošenje prijave do 15. Kolovoza 2020. godine. Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Ulica grada Vukovara 33, Zagreb s naznakom za natječaj.
Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju. Da nemaju navršenih 28 godina na dan 14. rujna 2020. godine. te da  imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost. Potrebno je imati propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti te da nisu članovi političke stranke.

Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete saznati OVDJE.

Poziv na testiranje kandidatima u cijelosti možete pogledati OVDJE.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij