hren

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJEDLOGE
Splitsko-dalmatinska županija i ove će godine na blagdan Sv. Jeronima, 30. rujna, obilježiti svoj dan, a tom će prigodom nagrade Županije tradicionalno dobiti zaslužni pojedinci i udruge. U tu svrhu Županija je raspisala javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Splitsko-dalmatinske županije u 2020. godini.

Pravo na podnošenje prijedloga imaju  župan, vijećnici Županijske skupštine i radna tijela Županijske skupštine,  tijela gradova i općina s područja Splitsko-dalmatinske županije,  tijela državne uprave,  trgovačka društva i ustanove, građani i udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice te druge pravne osobe. 
Prijedlozi se trebaju odnositi na građane i udruge koji su zaslužni u  promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u županiji. 

Nagrade se dodjeljuju kao nagrada za životno djelo za dugogodišnji poseban doprinos u jednom ili više područja društvenog života, kao osobna nagrada za njihov doprinos u jednom ili više područja društvenog života te kao skupna nagrada koja se dodjeljuje pravnim osobama i udrugama građana za njihov doprinos.

Rok za podnošenje prijedloga o dobitnicima je 13. lipnja ove godine, a prijedlozi se dostavljaju županijskom Odboru za javna priznanja.
Sve informacije o ovom javnom pozivu, uvjete i načine predlaganje možete vidjeti OVDJE.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij