hren

Prije dvadesetak dana, kada su u portu u Kaštel Kambelovcu prilikom požara izgorjele dvije brodice, jedna od njih, poluizgorena i čađava već neko vrijeme svoje mjesto je zauzela na plaži ispod „stare škole“. Naime, izgorjela brodica bi uskoro trebala biti uklonjena, a sam vlasnik koji je dužan pobrinuti se za deponiranje, zamolilo je komunalne redare iz Vlastitog pogona da mu daju malo vremena.

- Vlasnik brodice je tražio pomoć oko uklanjanja izgorjele brodice, međutim Vlastiti pogon mu tu ne može pomoći jer nismo zaduženi za takva deponiranja s obzirom da je riječ o privatnom vlasništvu.- kazao nam je Damir Šiškov komunalni redar za Kaštel Kambelovac.

Kako nam je rečeno uklanjanje brodice je u tijeku… - Vlasnik nas je zamolio da mu se da još malo vremena za uklanjanje brodice, kako bi iznašao način i modul uklanjanja, s obzirom da je trenutno brodica u takvom stanju da bi se sva raspala da je se pokuša dignuti. S toga smo vlasnika savjetovali da je iscijepa na manje komade i deponira u veliki spremnik koji je sutra u Kaštel Kambelovcu – zaključio je Šiškov.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij