hren

NOVOST U KOMUNIKACIJI
Vrijeme korona virusa te poljoprivredni radovi koji se u ovo doba godine odvijaju, naveli su nadležne u Institutu za jadranske kulture u Splitu da za profesionalne poljoprivrednike,one koji se poljoprivredom bave iz hobija te sve koji vole prirodu i u njoj borave, organiziraju novi način savjetodavne komunikacije putem svojih web stranica.

- Svjesni smo činjenice da je pandemija bolesti koronavirus COVID-19 poremetila našu svakodnevnicu i uzrokovala nagle promjene u našim privatnim i poslovnim životima. Dosadašnji način rada, a naročito  komunikacije se preko noći promijenio i okrenuo u pravcu korištenja elektroničkih medija.
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša obavlja sve svoje zadaće prilagođeno sprječavanju širenja zaraze koronavirusom COVID-19. Jasno nam je da će ova neželjena situacija imati negativne posljedice na gospodarstvo, odnosno poljoprivrednu proizvodnju i opskrbu građanstva hranom u narednom razdoblju. S druge strane, ova situacija nas podsjeća na važnost vlastite poljoprivrede proizvodnje i  uloge velikih i malih proizvođača. Općenito, ovih dana se svi naglo prisjećamo nekih zaboravljenih znanja i vještina.
Stoga vam nudimo dodatne mogućnosti komunikacije s našim stručnjacima te omogućavamo pristup stručnim i popularnim tekstovima vezano za aktualne i korisne teme/probleme vezane za poljoprivredu, hranu, šumarstvo i srodne teme – navodi se u njihovoj poruci.

Svim zainteresiranima na svojim stranicama „COVID-19 - Praktični savjeti za poljoprivrednike“  Institut nudi  e-savjetnik, savjetovanje putem videokonferencija, postavljanje pitanja putem e - maila i niz drugih mogućnosti iz područja voćarstva, povrćarstva,  maslinarstva, uzgoja ukrasnog bilja, vinogradarstva i vinarstva.

Više informacija o svemu, kao i metode komunikacije, zainteresirani mogu pronaći na LINKU http://savjeti.krs.hr/


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij