hren

TERMINI PREUZIMANJA IZRAĐENIH OSOBNIH DOKUMENATA ĆE BITI INDIVIDUALIZIRANI
Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest našeg Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave.

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave. 

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Riječ je o slijedećim osobnim ispravama: 
· osobnim iskaznicama,
· putnim ispravama,
· vozačkim dozvolama,
· dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom,
· potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora,
· boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana Europskog gospodarskog prostora i
· biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

Policija građanima zahvaljuje na razumijevanju i strpljenju, te i ovim putem apeliraju da se pridržavamo danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite svih nas.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij