hren

RADOVI NA VODI I KANALIZACIJI
Među radovima, koji se trenutno obavljaju u Kaštelima na izgradnji komunalne infrastrukture su i radovi u ulici Uz Sv. Ivana u Kaštel Lukšiću, gdje Vodovod i kanalizacija  radi na kanalizacijskoj i vodovodnoj mreži, a prema najavama radovi će u potpunosti biti gotovi do polovice travnja.

Radovi na kanalizacijskom sustavu započeli su početkom veljače, a prema planu, postavljanje cijevi trebalo je trajati dva mjeseca, no završeno je ranije, a sada se radi na vodovodnim priključcima.

- Radovi na polaganju kanalizacijskog kolektora F-74 u Ulici Uz sv. Ivana u Kaštel Lukšću u cijelosti su završeni. U tijeku su završni radovi na rekonstrukciji i sanaciji vodovodne mreže u istoj ulici, konkretno u tijeku je izrada kućnih priključaka. Izvođač je kanalizacijske i vodovodne radove izveo i prije planiranoga roka. Međutim, Grad Kaštela je naknadno odlučio preurediti kolno-pješačke površine te ojačati samu kolničku konstrukciju ove ulice. Stoga, datum asfaltiranja ulice ovisi o datumu dostave tehničkog rješenja konačnog uređenja ulice'od strane Odsjeka za izgradnju i održavanje Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove Grada Kaštela - kazao nam je o radovima voditelj projekta Jadranko Roguljić iz agencije Eko Kaštelanski zaljev.

U Upravnom odjelu za komunalu Grada Kaštela ustvrdili su da je tehničko rješenje uređenja ulice gotovo te da će za nekoliko dana započeti radovi na polaganju asfalta te konačnom uređenju ulice, za što će, ako vremenske prilike budu dozvolile, biti potrebno približno dva tjedna.

Tako je u ovom trenutku na snazi i dalje privremena regulacija prometa na tom području te je ulica Uz sv. Ivana zatvorena za promet do polovice travnja.

   

Foto: PGK


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij