hren

U AKCIJI POSTIGNUT VELIK USPJEH, OSIGURANA DONACIJA U OD IZNOSU 323.566 KUNA
Nakon 56 dana koliko je trajala akcija, Tommyjevi vjerni kupci i svi judi dobre volje koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju, svojom su kupnjom posebno označenih proizvoda, koji su u i akciji bili nominirani za različiti donacijski iznos od 10 ili 1 kn, osigurali kod tvrtke Tommy ukupni iznos donacije od čak323.566 knnamijenjenih obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split.

-Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji, te svi medijima koji su pratili te poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji. Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu, kazali su iz Tommyja.

-Na kraju ono što je najvrjednije, na djelu se pokazalo da se udružujući zajedničke snage tvrtke Tommy, dragih kupaca i sugrađana u jednu zajedničku humanitarnu priču, može napraviti mnogo za potrebe i zdravstvenu sigurnost najosjetljivijih društvenih kategorija. Raduje nas što je ovom našom akcijom prikupljen ovako značajan iznos donacije, a posebno nas veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da smo uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split. Vjerujemo da ćemo sa ovim značajnim iznosom pokrenuti prijeko potrebnu obnovu i i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece injihovih roditelja, -naveli su.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij