hren

BUDI PRIJATELJ DJECE
Dalmatinski sportski klubovi priključili su se humanitarnoj akciji „Budiprijatelj djece“ koju je organizirao Tommy kao pomoć Klinici za dječje bolesti splitskog KBC-a. Košarkaški klub Split, Košarkaški klub Zadar, Vaterpolo klub Jug Dubrovnik i MNK Split prepoznali su važnost ovoga projekta.

Klubovi su pozvali svoje navijače i sve sugrađane da aktivno sudjeluju u ovoj humanitarnojakciji, kako bi svi zajedno prikupili što više financijskih sredstava za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split

Naime, u suradnji sa Klinikom za dječje bolesti, KBC Split Tommy je pokrenuo veliku humanitarnu akciju u kojoj će u periodu od 27.01.2020. do 15.03.2020. dio sredstava od svakog prodanog proizvoda, posebno odabranog i posebno označenog na polici, donirati Klinici za dječje bolesti.

Klinika za dječje bolesti, KBC Split kontinuirano radi na stvaranju što boljih uvjeta za liječenje i boravak djece u bolnici kroz edukaciju i stručno usavršavanje liječnika i medicinskih sestara.

Glavna misao vodilja ove humanitarne akcije je bila poboljšati uvjete boravka djece i roditelja u bolnici kroz preuređenje i obnavljanje postojećih prostora Klinike, te kupnju nove medicinske opreme i namještaja.

Zbog središnjeg strateškog položaja u Klinici za dječje bolesti liječe se životno ugrožena djeca iz četiri županije, od Dubrovnika do Zadra i većeg dijela Hercegovine, dužnost tvrtke Tommy, kao tvrtke koja brine o svojim građanima, je bila uključiti se u ovaj projekt te staviti na raspolaganje svoj poslovni potencijal u svrhu realizacije istog.

Obzirom da svoje poslovanje tvrtka Tommy rasprostire na području Istre na sjeveru do Prevlake na krajnjem jugu, na 205 poslovnica u svojoj mreži Tommy želi dati projektu šire značenje i uključenost, uz uvjerenje da uređenje Klinike predstavlja interes šire regije, a da interes za dobrobit djece nadilazi sve granice.

U svim poslovnicama proizvodi koji će se naći u ovoj humanitarnoj akciji će biti posebno označeni na policama, a potpuni popis proizvoda, kao i iznos donacije po svakom od njih možete pronaći klikom na ovu poveznicu.

Tvrtka Tommy, kao trgovački lanac u 100 % hrvatskom vlasništvu, kroz cijeli period svoje egzistencije, donacijama podržava različite projekte i brojne potrebite  iz lokalnih zajednica širom Hrvatske. Ovaj put spremni smo zaokružiti svoju misiju društveno odgovornog poslovanja sa značajnom financijskom podrškom namjenskim sredstvima Klinici za dječje bolesti na dobrobit i korist svih građana RH, a prvenstveno onima kojima je najpotrebnije – djeci.

Foto: Promo


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij