hren
 

Ovog ponedjeljka započelo je svečano obilježavanje vojno redarstvene operacija Maslenica, a tijekom nekoliko dana u Zadru i okolici održava se cijeli niz događanja. Među onima koji su  se prisjetili ratnih dana prije 27 godina i ove je godine bilo izaslanstvo Grada Kaštela, koje su činili potpredsjednica Gradska vijeća Doris Grgurin, predsjednik koordinacije braniteljskih udruga Mirko Sušac te Dragan Božin.

Ovih dana Maslenicu, Zadar i zadarsko zaleđe posjetili su brojni hrvatski branitelji i predstavnici različitih udruga proisteklih iz Domovinskog rata pa tako i iz Kaštela, predstavnici lokalnih i državnih vlasti, među njima i ministar obrane Damir Krstičević te ministri branitelja Tomislav Medved i unutarnjih poslova Davor Božinović te ostali, koji su ujedno sudjelovali u prigodnom programu.

Kaštelansko izaslanstvo položilo je u utorak ujutro vijence u Kašiću, u Islamu Latinskom, kod Zelenog hrasta, u Posedarju te kod spomen obilježja na Masleničkom mostu, a sudjelovali su i na misi zadušnici za sve poginule hrvatske branitelje u župnoj crkvi u Jesenicama.

Foto: I.V. i D.B.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij