hren
 

ZAPOČELA PRETPRODAJA ULAZNICA
Ovo izuzetno zanimljivo događanje koje će se održati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu organizira Hrvatski sportski plesni savez i Plesni klub Lolita pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

Na državnom prvenstvu  nastupiti će 100-njak najboljih plesnih parova koji će se boriti za titulu državnih prvaka u osam starosnih kategorija. Osim za naslov državnih prvaka, sportski plesni parovi bore se i za plasman na europsko i svjetsko prvenstvo.

Natjecatelji uzrasta od 6 do 56 godina svoj će sportski dan započeti kvalifikacijskim kolima od 14 sati, a najuspješniji će izboriti nastup u finalnom dijelu natjecanje s početkom u 19 sati.

Vrhunskom sportskom i plesnom izvedbom te ugodnom glazbom, natjecanja u sportskom plesu izniman su umjetnički doživljaj pa se iz Plesnog kluba Lolita i Hrvatskog sportskog plesnog saveza nadaju da će građanke i građani Kaštela svojim dolaskom uveličati ovaj prekrasan sportski događaj.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30 kn, a na dan prvenstva po cijeni od 50 kn moći će se kupiti na ulazu u sportsku dvoranu u Kaštel Sućurcu.
Ulaznice se mogu rezervirati u pretprodaji na br 098/265-320 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij