hren
 

ZAVRŠNI KONCERT U BOŽIĆNOM GRADU
Na pozornicu Novog parka u Lukšiću ove se nedjelje popeo Davor Gobac i sa svojim Psihomodo Popom pružio Kaštelanima koncert za pamćenje. Burna, hladna večer ipak nije spriječila publiku svih generacija, željnu iskonskog domaćeg rock 'n' rolla, da dođe i uživa u dvosatnom koncertu.

''Telegram Sam'' bila je prva pjesma koja se prolomila iz zvučnika i publika se sa kućica prebacila u prve redove spremna za dozu rocka. Nastavilo se sa  pjesmama ''Volim crtane filmove'', ''Kad sam imao 16'', ''Donna'', ''Frida'', ''Baby'', ''Ja volim samo sebe'' i mnogim drugima iz 36 godina duge karijere benda. Gobac je primjetio i mlađu publiku koja je pjevala pjesme sa posljednjeg albuma ''Digitalno nebo'' pa im je rekao – djeco ovo vam se zove rock 'n' roll- te nastavio u žešćem tonu sa ''Natrag u garažu'', ''Pinokiom'' i ''Sexy magazine''. U trenutku kada su krenuli prvi taktovi ''Ramone'' iz publike je na dar dobio i ploču Ramonesa, što je Davora vidno razveselilo.

Tijekom koncerta Gobac je svojim duhovitim najavama pjesama nasmijavao publiku koja mu je zdušno uzvraćala smijehom i aplauzom. Po završetku svirke, nakon što se sa bendom vratio na bis, otpjevao je još nekoliko pjesama te se fotografirao sa fanovima, a mi smo iskoristili priliku i upitali ga o dojmovima. Atmosferu nam je najbolje opisao riječima – Unatoč hladnoći bilo je vruće - te dodao kako je godina iza njih bila prepuna svirki, a uz novi album isto ih očekuje i u ovoj novoj 2020.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij