hren
 

KONCERT KOJI SE NE SMIJE PROPUSTITI
Nakon 36 dana rada, ove nedjelje, 5. siječnja, zatvara se kaštelanski Božični grad u Kaštel Lukšiću, a zatvorit će ga svojim koncertom, u 21 sat, Davor Gobac i Psihomodo pop.

Ove godine Božićni grad preselio je iz Kaštel Starog u Novi park u Kaštel Lukšiću te su tako sva događanja dječjeg i zabavnog programa održana na jednom mjestu.
Tijekom tjedna svi posjetitelji Božićnog grada mogli su uživati u ponudama pet ugostiteljskih kućica te u posebno uređenom ambijentu Novog parka, kao i u obližnjem klizalištu, a vikendom je program bio dodatno popunjen.

U poslijepodnevnim satima na pozornici su se predstavljali mladi članovi različitih udruga, djeca iz škola i vrtića, a dočekani su sveta Luce i sveti Nikola. U večernjim satima vikenda održano je niz koncerata, od Luke Nižetića i Mira Boema preko Borisa Oštrića i Ribara te Crvene jabuke i Letećeg odreda, Dreamersa, Barbarosa benda do Vigora i legendarnog Željka Bebeka .
U sklopu programa organiziran je i ispraćaj stare godine za najmlađe uz klauna Šarenka te doček nove godine uz Aritmija bend i Alena Nižetića.

Naravno, tijekom ovog razdoblja održao se i niz božićnih koncerata po pojedinim kaštelanskim župama, podjela bakalara u Kaštel Starom te paljenje adventskih svijeća u đardinu u Kaštel Novom. No većina adventskih i blagdanskih događanja bila je upravo u Novom parku u Kaštel Lukšiću, a cjelokupni dojam tek su ponekad pokvarile vremenske neprilike. Upravo zbog njih neka su događanja otkazana, a neka održana drugi dan.

- Unatoč što je vrijeme ponekad pokvarilo ukupni doživljaj, mislim da možemo biti zadovoljni. Tijekom svih ovih dana slušali smo komentare i primjedbe gostiju Božićnog grada te smo u hodu nešto ispravljali, poput termina početka večernjih koncerata, a sve primjedbe nastojat ćemo iskoristiti u organizaciji Božićnog grada u prosincu ove godine, naravno, kako bi sva ta događanja postala prava kaštelanska božićna bajka, gdje će sve generacije građana rado doći i zabaviti se u vrijeme blagdana – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović, zahvalivši i svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj organizaciji.

A ove nedjelje, s pozornice Novog parka publika će imati priliku poslušati te pjevati i plesati uz hitove Psihomodo popa poput  Kad sam imao 16, Frida, Ja volim samo sebe, Donna, Ramona i drugih, što garantira dobar provod i dobru posjećenost za sam kraj rada Božićnog grada.
Ulaz na ovaj koncert, kao i sve prethodne, je slobodan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij