OVE SRIJEDE U KNJIŽNICI MARKA MARULIĆA
Kaštelanska spisateljica Nataša Jukić, ove će srijede, 11. prosinca, u gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu, s početkom u 19 sati, predstaviti svoju novu knjigu  „ Mi. Žene.“

Nataša Jukić, autorica široj javnosti poznata po slikovnicama za djecu „Krijesnica koja se zove baš kao ti“ i „Biseri prosuti morem“ te zbirki proze „Zagrebi sivu“, ali i zanimljivim kolumnama na nekoliko portala u Hrvatskoj, ovaj se put odlučila pisati o ženama današnjice, stavivši na jedno mjesto stotinu žena različitih dobi, izgleda, životnih priča, osobina, zanimanja...

Tako su u knjizi „Mi. Žene“ svoje mjesta našle i Ksenija Prohaska, Ana Gruica, Tisja Kljaković Brajić, Ana Opačak i druge, doula, službenica, kućanica, majka, teta u vrtiću, žene koje su preživjele bolesti, silovanja, razvode, pobačaje,  ili kako autorica kaže, žene koje su stvarne, baš kao i njihove priče. Inspirativne i zaslužuju divljenje.

Zanimljive i stvarne priče žena i Natašin poseban stil pisanja, kojeg će mnogi čitatelji jednostavno nazvati emotivnim s mnogo magnetizma, daju zaključiti da je pred svima nama knjiga koja će biti rado čitana među različitom čitateljskom publikom.

Moderatorica na predstavljanju bit će Edita Lučić Jelić, radijska voditeljica čija je priča također ispričana u ovoj knjizi.
Knjigu je izdala nakladnička kuća Fragment.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij