hren

BOŽIĆNI GRAD OVE GODINE U LUKŠIĆU
Još nas nešto više od dva mjeseca dijeli od najluđe noći u godini pa je pravo vrijeme planirati gdje ispratiti staru i dočekati novu godinu, a jedan od prijedloga, o kojem vrijedi razmisliti, zasigurno je i zajednički doček na otvorenom, za koji će se ove godine pobrinuti Grad Kaštela.

Organiziranog dočeka nove godine na otvorenom bilo je i u ponekoj godini ranije, ali se odustalo zbog različitih tehničkih, financijskih  i sigurnosnih razloga, no Grad Kaštela ove je godine ozbiljno prionuo organizaciji i svima koji to žele, priuštit će zabavni i veseli ulazak u novu godinu uz koncert Alena Nižetića.

Ono što treba naglasiti je da će ovogodišnji Advent u Kaštelima, zajedno s dočekom Nove godine, promijeniti svoju dosadašnju adresu i sa brca u Kaštel Starom preselit će u Novi park u Kaštel Lukšić, a nova lokacija izabrana je zbog prostornih mogućnosti i objedinjavanja većine događanja, do čega se došlo analizom lokacija koje su u Kaštelima adekvatne za veća događanja.

- Ovogodišnji Advent u Kaštelima započet će prvog dana prosinca, završit će početkom siječnja, a javnost ćemo s programom upoznati za nekoliko dana. Božićni grad i ugostiteljske kućice, za što je objavljen natječaj, bit će smještene u parku, tu će se naći i dodatnih sadržaja, na obližnjoj prirodnoj pozornici odvijat će se kulturni i zabavni program. Potrudili smo se kako bi našim sugrađanima osigurali mjesto za zabavu i druženje u veselim predblagdanskim i blagdanskim danima, a u najluđoj noći dogovorili smo koncert Alena Nižetića. Kao uvod u tu večer dogovaramo i dodatni glazbeni program i mislim da će svi biti zadovoljni – najavio  je gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović.

Sjevernije od Novog parka i ove će godine biti postavljeno klizalište, koje je prošle godine imalo vrlo dobru posjećenost i kojem su se najviše radovali najmlađi Kaštelani.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij