hren
 

Kada smo išli u Livno na doček izbornika Dalića i dali osobnu na granici, svi su policajci mislili da je to pravi Luka Modrić, govori nam otac malog Luke Modrića (8)

Dođi, imenjače, dođi, "zapovjedio" je Luka Modrić - Luki Modriću. Plan hrvatskog kapetana posljednjeg dana Omišu bio je eskivirati fotografiranja unatoč obožavateljima kojima nema kraja, ali kad je u dječjem mnoštvu vidio svog osmogodišnjeg imenjaka, morao ga je promijeniti.

- Išli smo se slikati s Lukom i prošli put kad je bio u Omišu, tada ga je spustio na teren i rekao mu: "Dođi, imenjače" - govori nam otac malog Luke Ivan Modrić.

- "Mali" je tek počeo igrati nogomet, imao je utakmicu, bio je kapetan svoje momčadi koja je osvojila turnir i to smo poslali Luki na Instagram, napisali da bismo opet htjeli da se slikaju. I tako je Luka išao u teretanu, koja je 50 metara od stadiona, s namjerom da se ne slika ni s kim, no onda je ugledao mog Luku.

Karte za Poljud spremne

S obzirom da je 2011. godine, kada je mali Luka rođen, onaj veliki bio već nogometna zvijezda, pretpostavljamo da je zbog njega dobio ime?

- Da, lijepo je ime, a još je i nogometno. Inače, gdje god dođemo, npr. kod liječnika, idemo preko reda. Kada smo išli u Livno na doček izbornika Dalića i dali osobnu na granici, svi su policajci mislili da je to pravi Luka Modrić. Ili, evo, prošle godine kada je bio u prvom razredu i prvog dana u školi dok su se prozivala sva djeca, a bilo ih je 300, samo je on dobio pljesak.

Moramo li pitati uopće tko je uzor?

- Ma Luka, naravno. Čak i igra istu poziciju u veznom redu iako zna i u napadu i u obrani, čak i kao golman. Trenira inače u Gošku iz Kaštel Gomilice gdje i živimo.

Karte su za četvrtak i Poljud, prepostavljamo, odavno spremne.

- Naravno, ide cijela obitelj, supruga i stariji sin Marin.

Je li "pravi" Luka Modrić obećao možda novi susret nakon utakmice, da ne kažemo dres?

- Ma već ga imamo od prošlog puta.

A i mi svašta pitamo...

Izvor: 24sata.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij