hren

U ŠTAFILIĆU I SUĆURCU
Na kraju ovog tjedna prostor Igrišća u Kaštel Štafiliću u večernjim će satima nedjelje, 1. rujna, biti u znaku zvukova i ritma salse te mirisa i okusa dobre šalše, na manifestaciji „Šalša i salsa“, koju organizira udruga Šušur uz suradnju s Turističkom zajednicom Kaštela.

Već u 18 sati na Igrišću će se postavljati štandovi i započeti s pripremom  jela od šalše i sa šalšom, dok će u 19.30 sati od Kaštel Starog do Igrišća rivom proći mimohod sudionika manifestacije, predvođenih Karlovačkim bubnjarima.

Po dolasku na Igrišće započet će bogat program u kojem će se plestai salsa, žonglirati s vatrom, nastupit će latino plesači i trbušne plesačice, a sve će, u nešto drugačijem ritmu od uobičejanog, zabavljati i Trogirski kanti.

Jela koj će se u međuvremenu spremiti imat će priliku kušati gosti i publika, ali i stručni žiri, koji će izabrati najbolje. A nakon kušanja jela svi će moći probati i različite koktele.
Treba naglasiti da dio prihoda od koktela, kao i druge ovovečernje donacije, idu, kao i godinama ranije, prihvatilištu za beskućnike u Kaštel Gomilici.

Tomosove zvijezde i zvijezdice

No, prije početka ove manifestacije, zainteresirani u nedjelju poslijepodne, s početkom u 16 sati, na rivi u Kaštel Sućurcu, mogu pogledati i zanimljive motore proizvedene u Tomosovoj tvornici još prije nekoliko desetljeća na ovamo, na 11. Susretu Tomosa, koje organizira OMK Adria.

Osim same izložbe zainteresirani će moći pratiti i vožnje spretnosti te u zajedničkom druženju podijeliti osobna iskustva s vlasnicima Tomosa.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij