hren
 

NOVI KAŠTELANSKI OBRT
Živimo u vremenu kada svi nastoje fotografijom ili video snimkom zabilježiti neke događaje, mjesta, vrijeme, više ili manje važne stvari, prijatelje, susret s poznanicima...  No, nešto od toga što nam posebno znači i želimo da nam ostane cjeloživotna uspomena, najbolje je prepustiti profesionalcima, a među onima koji će za vas fotografirati važne trenutke u vašem životu ili ih ostaviti zapisane u video obliku je i novootvoreni obrt za fotografske usluge ION u Kaštel Gomilici.

Ovaj obrt, koji se nalazi na adresi Hrvatskih knezova 41 u Kaštel Gomilici,  u opisu usluga koje pruža građanima ima fotografiranje događaja i manifestacija najmodernijom opremom, kako službenih tako i osobnih te obiteljskih, snimanje spotova, reklama, video klipova i sličnih video izričaja, grafički dizajn i izradu logotipova, plakata i slično, izradu i održavanje web stranica, kao i još cijeli niz usluga, o kojima svi zainteresirani mogu više doznati na službenoj web stranici, https://l2xvisual.com/ instragam adresi https://www.instagram.com/l2x.visual/ te facebook stranici https://www.facebook.com/L2XVisualSolutions/

Vlasnik ovog  L2X Visual Solutions je mladi kaštelanski fotograf Luka Ištuk, koji u dosadašnjem radu ima iza sebe fotografiranje cijelog niza službenih manifestacija te privatnih događanja, a već nekoliko godina je i službeni fotograf jedinog kaštelanskog medija, Portala grada Kaštela. Njegove fotografije svoje su mjesto našle i na stranicama nekih velikih medijskih kuća. Isto tako autor je i koautor nekoliko promotivnih spotova i  video snimki, koje su dobile izuzetno pozitivne ocjene struke. Ovom mladom fotografu fotografija nije tek hobi već i njegovo profesionalno zanimanje, a školovanje za fotografa završio je u Splitu gdje mu je mentor bio prof. Joško Ćurković.

Ako želite koristiti neke od usluga koje vam nudi L2X Visual Solutions, možete se javiti svakodnevno, pozivom na broj mobitela 097 64 63 269 ili putem mail forme na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Vaši životni događaji, koje će za vas fotografirati ili snimiti u ION-u, dobit će jednu potpuno novu dimenziju, a njihova kreativnost i stručnost u izradi vaših web stranica, reklama, plakata i slično, doprinjet će većem interesu građana.

Foto: promo


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij