hren
 

Ovog će se petka u Kaštel Sućurcu održati veliki koncert Nene Belana povodom zatvaranja Kaštelanskog kulturnog ljeta 2019. Ovom prilikom iz Gradske uprave Kaštela obratili su se mještanima Sućurca s molbom da im pomognu oko organizacije koncerta.

Koncert će se održati u Podvorju, u Kaštel Sućurcu pa se mole svi mještani i iznajmljivači (koji će obavijestiti goste)  da ne parkiraju na području Trga Podvorje i u prilaznoj ulici već od ranih jutarnjih sati kako bi nesmetano mogli proći kamioni s binom, tribinama i ostalom tehničkom opremom.

Po završetku koncerta tribine i stolice će biti uklonjene. Također se mole stanovnici geta da izvuku svoja vozila na vrijeme. Stanovnici Gospojske štrade mole se da koriste sjeverni izlaz pogotovo tijekom koncerta. Od 14 sati bit će na snazi i zabrana prometovanja rivom.

Tijekom dana  trajat će tehničke pripreme kao i tonska proba pa se iz Grada unaprijed ispričavaju radi buke.

-Unaprijed zahvaljujemo na strpljenju bez kojeg ovako velika zbivanja nije moguće organizirati. I uživajte u koncertu koji je za posjetitelje besplatan, navodi se na kraju pisma kojeg smo dobili od Gradske uprave Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij