hren
 

IZ UREDA ZA PASTORAL MLADIH
Već prema tradiciji, mladi vjernici Splitsko – makarske nadbiskupije, vikend uoči blagdana Velike Gospe hodočaste  Čudotvornoj Gospi Sinjskoj, a ovogodišnje hodočašće mladih održat će se u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u subotu i nedljelju, 10. i 11. kolovoza.

Prema programu organizatora, okupljanje mladih je u subotu navečer u prasvetištu u Solinu, gdje će mladi, s početkom u 19.30 sati, imati priliku za ispovijed, a u 21 sat slijedi euharistijsko slavlje  koje će predvoditi splitsko-makarski nadbiskup  mons. Marin Barišić.
Nakon euharistije, u 22 sata, mladi će organizirano iz Gospina prasvetišta u Solinu krenuti do Gospina svetišta u Sinju.
Po dolasku u Sinj u jutarnjim satima nedjelje, u crkvi Gospe Sinjske bit će održana sveta misa s početkom u 6 sati, koju će predvoditi generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Miroslav Vidović.

Iz Ureda za pastoral mladih upozorili su hodočasnike da se na putu od Solina preko Dicma do Sinja, pridržavaju uputa volontera koji će pratiti hodočasnike te prometne policije, a preporuka je da svi sa sobom ponesu ručne svjetiljke, prikladnu obuću i odjeću, a po mogućnosti i reflektirajuće prsluke.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij