hren
 

NAKON TEŠKE BOLESTI
Vjernici Kaštela, posebno župljani župe Bezgrešnog začeća blažene Djevice Marije u Kaštel Štafiliću, primili su tužnu vijest, kako je u srijedu, 8. svibnja, nakon teške bolesti, zbog koje je određeno vrijeme bio hospitaliziran, preminuo njihov župnik don Luka Jozić.

Don Luka Jozić rođen je u Trilju 1960. godine, a zaređen je za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije 1986. godine u Splitu.

U svom svećeničkom pozivu, prije preuzimanja župe u Kaštel Štafiliću, djelovao je u župama Sveti Nikola u Metkoviću, Presvetog srca isusovog i Marijina Vidonje, UBDM u Klisu, župi UBDM Žrnovnica i splitskoj župi Sv. Spasa na Mejašima.
Za župnika u Kaštel Štafilić stigao je s mjesta sužupnika Mejaša u kolovozu 2016. godine, zamjenivši don Damira Bistrića, koji je u župi djelovao tek godinu dana zamjenivši dugogodišnjeg župnika don Matu Čulića.

Misa zadušnica za preminulog don Luku Jozića te sprovodni obredi održat će se u petak, 10. svibnja 2019. godine u 16 sati u rodnom mu Trilju.

Redakcija Portala grada Kaštela ovom prigodom upućuje iskrene izraze sućuti obitelji pokojnog don Luke, svima u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji te posebno vjernicima štafilićke župe.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij