hren

PRIDRUŽITE IM SE
Praznik zaljubljenih Valentinovo, na poseban način obilježit će se u četvrtak, 14. veljače u domu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću, gdje će u 13 sati biti održana tematska radionica „Ljubav nas sve spaja“, a njihova vrata bit će otvorena svim građanima koji im se žele pridružiti i zajedno s njima obilježiti Dan ljubavi.

Djeca iz doma Miljenko i Dobrila prije nekoliko godina sudjelovala su u izgradnji drvenog brodana Sokolani u Kaštel Sućurcu, a taj brod, upravo zbog mjesta gdje izgrađen, nosi ime „Sokol“.

- Obzirom da je drveni brod teško održavati mi smo odlučili oživiti s njim priču o Miljenku i Dobrili jer znamo da je Miljenko od Rušinca veslao brodićem do svoje ljubavi Dobrile, do kaštela Vitturia.
Na ovaj Dan zaljubljenih postavit ćemo našeg „ Sokola“ sa srcem na ovu lokaciju tako da svi ljudi koji osjećaju ljubav mogu ući u naše dvorište te se slikati i ovjekovječiti taj trenutak.
Dom će sve češće otvarati vrata lokalnoj zajednici, a kao što znate dvorište iza kuće već se desetljećima koristi za igranje košarke te tu Kaštelani vrlo rado dolaze na rekreaciju, a dječje igralište koriste i djeca iz dječjih vrtića.
Naša djeca će također na ovaj dan napraviti prigodnu tematsku radionicu „Ljubav nas sve spaja“ pa se svi skupa veselimo vašem dolasku – stoji u pozivu domaćina ovog događanja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij