hren
 

PLANINARSKA TRADICIJA
Kao i u godinama ranije i ova zadnja nedjelja u mjesecu siječnju, koja je pred nama,  bit će dan okupljanja planinara na planinarskom skloništu Orlovo gnijezdo iznad Kaštel Kambelovca, a tom prigodom tradicionalno će se otvoriti šampanjac, koji je prije godinu  dana spremljen u stijene Kozjaka.

Osim šampanjca svi koji pristignu na Orlovo gnijezdo moći će kušati i nadaleko poznati topli čaj od planinskih trava. A uz šampanjac i čaj moći će uživati i u nesvakidašnjem pogledu na Kaštelanski zaljev, okolne gradove, planine te srednjodalmatinske otoke.

Orlovo gnijezdo među planinarima i poklonicima prirode poznato je kao jedno od najljepših planinarskih skloništa u Hrvatskoj, kojeg su na 598 metara nadmorske visine 1996. godine izgradili Ivo i Ivan Tadin.

Okupljanje zainteresiranih sudionika događanja bit će u nedjelju,  27. siječnja, kod planinarskog doma Pod koludrom. Uspon do Orlovog gnijezda započet će u 10 sati, a otvaranje šampanjca u skloništu uslijedit će u 11.30 sati.

Svi koji dođu na druženje u Orlovo gnijezdo, moći će sudjelovati u planinarskom usponu prema Debeliću ili ostati na druženju u planinarskom domu „Pod Koludrom“.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij