hren

HALJINA ZA MLADENKU
Iako se Kaštela ne mogu ubrojiti u gradove sa značajnijom  modnom i dizajnerskom scenom, ipak ovaj grad u svijetu mode ima svoje adute, a među najjačim adutima zasigurno je modna dizajnerica Jelena Bošnjak, koja će za nešto manje od tri mjeseca predstavljati Hrvatsku pa tako i Kaštela, na velikom natjecanju dizajnera pod nazivom „Dress of the world 2019.“

Na natjecanju „Dress of the world 2019.“, koje će se održati u prvoj polovici veljače iduće godine u  Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, birat će se najljepša haljina natjecanja na temu „Bride“.

- Tako je, tema natjecanja je „Bride“ i naravno, treba dizajnirati haljinu za mladenku na dan njenog vjenčanja. To je zanimljiv izazov za kojeg se nadam da ću ga i više nego uspješno odraditi – kazala je Jelena, napomenuvši da je haljina u fazi „realizacije“, no za sada izgled haljine je tajna jer gotovu haljinu moći će predstaviti tek na samom natjecanju.

Jeleninu haljinu na natjecanju nosit će splitski model Antonela Bekavac, a uz haljinu birat će se i najbolja frizura te make up.
Zato će uz njih dvije, Jelenu i Antonelu, Croatian team  na ovom natjecanju činiti još jedna Kaštelanka, vizažistica Marija Generalić Bogić te frizerka Petra Pejković.
Što bolji plasman pa i pobjedu, hrvatske predstavnice nastojat će ostvariti među predstavnicima više od sto država iz cijelog svijeta.

Poziv, koji je Jeleni Bošnjak stigao iz World Beauty Congressa da ove godine bude predstavnica Hrvatske na ovom velikom natjecanju dizajnera, nije došao slučajno jer se Jelena u posljednjim godinama istakla svojim radom i kolekcijama koje izlaze iz njenog modnog studija. A kolekcije koje je do sada predstavila bile su prožete od klasike i jednostavnosti do visoke elegancije i romantike, no zajednički naziv im im je ženstvenost.
Njene dizajnerske uspjehe do sada su mogli vidjeti posjetitelji brojnih evenata, poput različitih revija ili Sajma vjenčanja i Mode na kvadrat, a njene modele nosile su i kandidatkinje izbora za mis Kaštela.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij