hren

Besplatni prijevoz na gradska groblja imat će svi stanovnici Kaštela i to na blagdan Svih svetih, u četvrtak, 01. studenoga. Grad Kaštela organizirao je prijevoz kombijima za sve one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih.

Prijevoz će se odvijati sa šest kombi vozila, koji će biti posebno označeni, i to u vremenu od 8 do 16 sati. Planirano je da svaki od kombija građane vozi od Ceste dr. Franje Tuđmana u pojedinom mjestu do mjesnog groblja.

Početna stanica za sve koji pohode groblje u Sućurcu je nekadašnja početna stanica autobusa br. 2 na Gospici u Sućurcu. Gomiličani na mjesno groblje kretat će sa stanice pored župne crkve u Gomilici. Do kambelovskog groblja moći će se sa autobusne stanice pokraj Ribole u Kambelovcu, a iz Lukšića do lukšićkog groblja Boruće kombi će kretati s autobusne stanice kraj osnovne škole.

Kombi će voziti i od glavne stanice u Starom do mjesnog groblja u Radunu, a do groblja mještana Štafilića i Novog putnici će moći koristiti kombi od stanice poviše stare masline i vrtića Maslina.

– Želimo da na blagdan Svih svetih svi dođu do grobova svojih najmilijih. Posebno se to odnosi na starije osobe i one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz. Kao i prošle godine, Grad Kaštela je osigurao kombije koje će građani lako prepoznati jer će imati istaknutu oznaku za prijevoz do groblja – poručio je gradonačelnik Denis Ivanović.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij