hren

ENO GASTRO KAŠTELA
Udruženje obrtnika Kaštela, uz podršku Hrvatske obrtničke komore,  Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, Grada Kaštela i TZ Grada Kaštela,  i ove godine organizira manifestaciju pod nazivom „Eno – gastro Kaštela“, koja će se održati u subotu, 30. lipnja u 20 sati, na portu u Kaštel Starom.

Domaćinima, kaštelanskim obrtnicima, ove godine stižu prijatelji obrtnici iz 25 hrvatskih gradova, poput Vukovara, Varaždina, Zagreba, Karlovca, Rijeke, Novog Marofa, Slavonske Požege, Pazina, Vrgorca, Splita i drugih gradova, koji će pripremati delicije iz svojih krajeva pa će na portu sve biti u mirisima i okusima, Slavonije, Zagorja, Istre, Primorja, Like i Dalmacije, a svi gosti imat će priliku kušati jela od ribe i morskih plodova, od različitih vrsta mesa, divljači, kotlovinu, čobanac, štrukle, tartufe, kulen...

Ove godine manifestacija poprima i međunarodni karakter, jer Kaštelanima u goste stižu i obrtnici iz slovenskog Žaleca, sa svojim delicijama, koji su izrazili želju da budu dio cijelog događanja.

Svi oni kuhanja će se uhvatiti već u poslijepodnevnim satima, a sve što se pripremi moći će se kušati u prvim večernjim satima, odnosno kad jela budu pripremljena.  Uz dobru gastronomsku ponudu bit će ponuđena i dobra kapljica, a kako su organizatori najavili neće nedostajati ni dobre zabave, uz glazbu uživo, ples i zajedničku pjesmu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij