hren
 

DONACIJA KAŠTELANSKE TVRTKE    
U četvrtak, 22. prosinca , tvrtke “Ribola” i “Henkel Croatia” su svojim sredstvima pomogle KBC-ovoj Klinici za infektologiju i uredile dječju jedinicu na Križinama. Obojena je kompletna dječja jedinica, nabavljen namještaj i sjedalice za djecu, te su postavljene četiri vrhunske relax sjedalice.

Prof.dr.Ivo Ivić i dr. Mirela Pavičić-Ivelja su prepoznali potrebe uređenja ovih prostorija i zajedno s tvrtkama Ribola i Henkel pokrenuli ovu hvalevrijednu akciju. 

Na predstavljanju prostorija prve faze radova na Klinici za infektivne bolesti bili su Darija Vareško iz marketinga trgovačkog lanca “Ribola”, Damir Dominiković iz tvrtke “Henkel Croatia”, dok su u ime KBC-a bili nazočni prof. dr. Boris L ukšić, prof. dr. Ivo Ivić, pročelnik Odjela za dječje bolesti, te dr. Mirela Pavičić-Ivelja, liječnica na Klinici za infektivne bolesti.

Uređenja ovih prostorija je samo početak nove donacije koja će se nastaviti i početkom sljedeće godine. Donacija će se nastaviti uređenjem cijelog sanitarog čvora.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_7275)

  Bravo Ribola!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2112)

  Svaka cast...bravo...bravo

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5113)

  Bez potribe je uređivala. Ionako za par godin neće imat ko u bolnici radit, a onima koji ostanu, ne da nan Bog da in dopadnemo šaka.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij