hren
 

IZNAŠLO SE PRIVREMENO RJEŠENJE
Nakon što su vrata Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Ispostave u Kaštel Kambelovcu tjedan dana bila zatvorena za rad sa strankama, u HZMO-u poduzeli su određene korake te će ispostava u Kaštelima sa strankama do daljnjega raditi utorkom i petkom.

- Kao privremeno rješenje, a do donošenja odluke nadležnih radnika Zavoda, od 26. travnja 2016. godine, Ispostava u Kaštel Kambelovcu radit će sa strankama utorkom i petkom, u vremenu od 8 do 16 sati – stoji u obavijesti koju je potpisala Barbara Balić iz HZMO Područna služba u Splitu.

Podsjetimo, ured Ispostave u Kaštel Kambelovcu proteklih nekoliko dana nije radio sa strankama zbog odlaska djelatnice na bolovanje. U HZMO-u uvođenjem rada sa strankama, makar dva dana tjedno, na ovaj su način olakšali građanima Kaštela, koji su tijekom tih nekoliko dana odlazili u Split ili Trogir.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_6866)

  ima nezaposlenih ekonomista na birou rada!!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3127)

  Pa dali vas je sramota?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5111)

  može Vas biti sramota da nemožete jednu djelatnicu prebacit iz Splita ima vas kao mravi SRAMOTA a navodno provodite reorganizaciju u hzmo a nemožete organizirati rad jednog djelatnika!!!!!!!!!!!!!!!!

  oko 3 godina prije
 • Trogirka (Gost_2129)

  Živo me zanima kako su građani mogli odlazii u HZMO Trogir kad tamo na vratima piše da se ured preselio u HZMO K.Kambelovac. Tko je tu lud???

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij