Veslači i odbojkašice najbolji sportaši Kaštela u prošloj godini

PROGLAŠENJE SPORTAŠA ZA 2014.
Osvajač zlatnih medalja s europskog i svjetskog juniorskog prvenstva te nositelj više zlatnih i brončanih medalja s različitih regata i državnih prvenstava, veslač VK Marina Kaštela, Bernard Samardžić, najuspješniji je kaštelanski sportaš, a Anamarija Miljak iz OK Marina Kaštela, najbolja je sportašica u prošloj godini, odlučili su tako kaštelanski sportski djelatnici i novinari.

Na proglašenju najboljih sportaša za prošlu godinu, koje je održano u ponedjeljak u Kaštel Lukšiću, Bernard Samardžić zajedno s Tonijem Čavkom u dvojcu bez kormilara,  čini i najbolju mušku ekipu.
Ovaj mladi dvojac novinarima je izrazio svoje zadovoljstvo dobivenim priznanjem i posebno su se zahvalili svom treneru Josipu Berecki.

Najboljom ženskom ekipom proglašene su viceprvakinje RH i finalistkinje Kupa RH, OK Marina Kaštela, a najuspješniji trener je po četvrti put trener odbojkaša Mladost Marina Kaštela, Ivan Rančić.

- Ove godine pripalo mi je i priznanje za najuspješnijeg odbojkaškog trenera u Hrvatskoj, no ako me pitate, ovo mi je priznanje draže, jer davno su rekli da je teško biti najbolji u svom mjestu. Ove je godine konkurencija bila velika i da je bilo koji trener dobio priznanje bilo bi zasluženo, što je znak da kaštelanski sport  značajno ide naprijed – kazao je Rančić.

Ovom prigodom dodjeljena je posebna nagrada Marinku Kovačevu za dugogodišnji doprinos razvoju i promicanju sporta u Kaštelima.

Kao i svake godine i ove su godine dodijeljena priznanja mladim, perspektivnim sportašima, pa su tako priznanja dobili Lovre Veljača, Ivan Vrdoljak, Josip Bedalov, Katarina Krišto, Zvonimir Tangar, Ivan Rajčić, Mate Marinčić, Slaven Buzov, Karlo Radan, Domagoj Lukač, Stipe Perić, Joško Melvan, Domagoj Bogić, Sarah Pastuović, Jelena Ninčević, Matea Vidović, Ivan Vranković, Kristijan Dadić, Josip Sanader, Josip Karanušić, Lea Lijić, Dijana Pelivan, Petra Labrović, Šime Jadrijev, Marko Radnić, Ivan Tokić, Petar Šunjerga, Luka Baran, Robert Tadić, Kristian Subota, Ivana Miljak, Nina Jurić, Petar Vujić, Tina Puškarić, Patricija Perajica, Niko Bojčić, Dora Šunjerga, Paula Kraljević, Adrian Peović, Bruna Vranković, Tamara Barišić, Veronika Minesso i Kristina Plantak.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


 

 
 


 Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...

hrcsenfrdehuitnoplsksl