hren

IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA
Uoči nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, iz Gradskog odbora HDZ-a uputili su poziv sugrađanima da izađu na ove izbore i svoj glas daju listama na kojima se nalaze kandidati HDZ-a, kao i listama gdje se uz njihove kandidate nalaze i kandidati njihovog koalicijskog partnera, HSS-a.

- Poštovani sugrađani, pred nama su izbori za  članove vijeća mjesnih odbora u našem gradu. Stoga vas sve pozivamo da izađete na izbore te iskoristite priliku izabrati svoje predstavnike u mjesnim odborima.

HDZ Kaštela vam u svakom mjesnom odboru nudi svoju listu provjerenih, kvalitenih ljudi koji poznaju i vole svoje mjesto, koji rade na dobrobiti svojih mjesta i kojima su Kaštela dom.

Na izbore izlazimo sa samostalnim listama ili u koaliciji s Hrvatskom seljačkom strankom.

Vjerujemo da zaslužujemo vašu podršku, te vas pozivamo da na ovim izborima ponovno date svoj glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici, jer HDZ ispunjava svoja obećanja.

Stoga vas  podsjećamo na projekte koje smo doveli i dovršili za naša Kaštela: izgradili smo glavni kolektor projekta Eko Kaštelanski zaljev, izgradili smo vodospreme i crpne postaje, asfaltirali smo i osvijetlili kilometre kaštelanskih cesta i puteva, proširili smo ceste i nogostupe, proširili smo i uredili 12 km Ceste dr. Franje Tuđmana, uredili smo gradske parkove.

Sagradili smo dvije športske dvorane, u Starome i Sućurcu, izgradili  smo  novu osnovnu školu u Novom, formirana je kaštelanska gimnazija i glazbena škola,  financirali smo rad kaštelanskih udruga i športskih klubova  i još mnogo toga. HDZ Kaštela nudi realne projekte koje možemo svi zajedno ostvariti za bolja Kaštela.

Izbori za mjesne odbore su komunalni lokalni izbori gdje se biraju marljivi i odgovorni ljudi, volonteri, koji znaju potrebe i zahtjeve svojih mjesta. HDZ vam nudi ljude koje vi znate i koji će se svakodnevno brinuti za boljitak vaše ulice i vašeg  mjesta, a tako i za boljitak  vašeg i našeg grada Kaštela i svih naših sugrađana.

Ovo nisu izbori za pretenciozne teme i europske teme. Ovo nisu izbori gdje se nude  nerealna obećanja. Ovo su izbori za ljude koji žive i rade u Kaštelima. Želimo i dalje nastaviti pravim putem za Kaštela, a to je put uz Hrvatsku demokratsku zajednicu.

Zato, u nedjelju, 21. rujna, izađite na izbore za članove vijeća kaštelanskih mjesnih odbora i dajte svoj glas za kandidate Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke- poručili su iz GO HDZ-a.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij