hren

POZIV ZAINTERESIRANIMA ZA NEUROFEEDBACK TRENINGE
Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Naša dica” iz Kaštela,  u utorak 2. travnja, ispred prostora udruge u Rudinama, obilježiti će međunarodni Dan autizma.

Točno u podne djeca, roditelji i prijatelji, među kojima i predstavnici Grada Kaštela, pustiti će u zrak 100 plavih balona i organizirati zajedničko druženje.

Gosti će imati priliku za dodatnu edukaciju uz pomoć prigodnih letaka i brošura, a moći će se upoznati i s onim što se i kako te gdje u Udruzi radi.

Iz udruge “Naša dica”, ovim su putem pozvali sve svoje  suradnike, prijatelje i ostale građane da im se pridruže u obilježavanju ovog dana, a adresa Udruge je Kaštel Novi, Rudine, Put mira 25.

Neurofeedback treninzi

Ujedno, iz udruge “Naša dica” obavještavaju  zainteresirane roditelje da su u tijeku prijave za neurofeedback treninge.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , s imenom prezimenom te kontakt podatke roditelja, nakon čega če biti  kontaktirani kako bi  se dijete uvrstilo na listu i dogovorili termine.

Treninge će provoditi psiholog/neurofeedback terapeut u prostorijama Udruge ,Put Mira 25 ,Kaštel Novi (Rudine), a početak provođenja treninga je planiran od 15. travnja.(upoznavanje) , odnosno 1. svibnja 2013.godine.

Neurofeedback je kompjuterizirana metoda, bazirana na praćenju električne aktivnosti mozga (EEG-a) i davanju povratne informacije (feedback) – to je metoda kojom «učimo» mozak kako da poboljša vlastito funkcioniranje. U Americi se razvija i koristi već tridesetak godina, te se pokazala vrlo uspješnom u tretmanu: deficita pažnje – hiperaktivnog poremećaja, poremećaja spavanja, poremećaja raspoloženja, tjeskobe I različitih strahova, boli, loše koncentracije I poteškoća u učenju.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij