hren

ZAHVALE SVIMA KOJI SU POMOGLI PROJEKT MALE KUĆE
Želeći zahvaliti onima koji su im pomogli u uređenju i opremanju prostora Male kuće, u udruzi roditelja djece s posebnim potrebama „Naša dica“ u četvrtak su u Rudinama organizirali malu proslavu na kojoj su dijelu donatora uručili zahvalnice te ih upoznali s onim što se uradilo doniranim sredstvima.

Tom prilikom u gostima su im bili predstavnici Hrvatske ratne mornarice, koji su udruzi donirali 46 tisuća kuna, za koje su njihovi pripadnici nekoliko mjeseci dobrovoljno uplaćivali od svojih primanja.

- Cijela ova priča pokrenuta je spontano i provedena  među većinom članova naše mornarice. Veseli nas što smo ovim iskrenim činom mogli pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna te smo tako još jednom pokazali da smo, uz naše vojno djelovanje, aktivni i u drugim oblicima pomoći. Danas smo se imali priliku upoznati s radom udruge te smo zaključili kako bi putem naših kontakata mogli i dalje pomagati - kazao je zapovjednik HRM-a komodor Robert Hranj.

Za svoj nesebičan čin pripdnici HRM-a dobili su zahvalnicu iz ruke predsjednice Gordane Burić te vesele osmijehe djece, a zahvalnice su uručene i Kaštelanskom kazalištu te građevinskom obrtu Shema. Zahvalnice očekuju i dugi popis svih onih kojima se djeca i roditelji iz udruge žele zahvaliti za nesebičan trud, volonterski rad i financijska sredstva, a to su PVC Džaja, Elektro-plus, Multimodis, Rofix, Cemex, Kula commerce, Kam-bell, Elekta-C, Vicus, Marina Kaštela, Dalmesso, Žanin, Adria grupa, Frigo Pivčević, Robert Kurbaša, Mladen Brajković, Ivica Džido, Nediljko Dumančić, Miran Kasalo, Ante Šunjerga, Željko Smoljan, udruga Put radosti, Udruga Joga u svakodnevnom životu, Istarska tvornica vapna, Schiedel, Lorenčić, Beton Majić, Dalmino-Elektro suma te ostali brojni donatori i volonteri poput Ivone, Sandre, Vedrane, Ane, Tine, Katarine, Deana, Hajre, Anite, Irene, Karmele, Carlosa, Tihane, Uroša, Darka, Nina, Artema, Josipa, predstave Ispit savjesti, Ivane i drugih.

 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij