IZBORI: Lista koja traži odgovore

KOLIKO SE ULAŽE U KAMBELOVAC
Među brojnim nezavisnim listama koje će obilježiti ove izbore za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, svoje mjesto našla je i Nezavisna mjesna lista nositelja Marka Ćurka u Kaštel Kambelovcu.

I na ovoj listi je večina kandidata mlađe životne dobi, obrazovana i neovisna, a uz svoje konkretne ciljeve i stavove uvažavaju i sve tuđe koji se pokažu boljima od njihovih.

- Oformili smo ovu listu kako bi, ako budemo izabrani na izborima, vidjeli što se događa u našem mjestu. Koliko novaca od najvećeg prireza u državi ide na sadržaje u Kambelovcu? Što se od tog novca napravilo? Kako se nekoliko metara ulice može raditi mjesecima? Kome se javiti kada pregori ulična rasvjeta? Što raditi kada ne možete ući u kuću od radova na javnoj površini? To su tek neka pitanja na koja tražimo odgovore, a te iste odgovore trebaju znati i svi naši sugrađani. Upravo zbog toga želimo sudjelovati u radu ovog mjesnog odbora. Taj posao obavljat ćemo koliko nam neke druge mogućnosti budu dozvoljavale, a volje, želje i stručnog znanja imamo dovoljno – kazao nam je Marko Ćurak.


Izdvojeno
Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2023. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.