IZBORI: Lista za bolje sutra u Radunu

NE ŽELE PODRŠKU NITI SDP-A NITI DRUGIH STRANAKA
„I Radun je dio Kaštela, zar ne!?“,  slogan pod kojim je Nezavisna mjesna lista nositelja Gorana Samardžića izašla na ove izbore, sam za sebe govori da su kandidati na ovoj listi spremni učiniti mnogo toga kako bi Radun po svemu bio dio grada Kaštela.

- Naša je želja bila okupiti mlade ljude koji nisu sudjelovali u radu političkih stranaka, a razlog zbog kojeg izlazimo na izbore leži u činjenici da samo pojedinci imaju uvid u važne odluke koje se donose, a tiču se svih nas, počevši od planiranja prometnica, vodovoda, kanalizacije i drugog. Mi želimo da naši susjedi – sugrađani znaju što se događa i da u nama vide one kojima će upućivati svoje primjedbe i zahtjeve, jer smo mi ti koji ćemo te primjedbe i zahtjeve prosljeđivati onima koji su i zaduženi za rješavanje konkretnih problema.
Naš slogan upućuje na to da u Radunu, povijesno gledano najstarijem, a demografski najmlađem naselju u Kaštelima, treba riješiti mnogo problema, a mi imamo i volju i želju napraviti nešto korisno za svoje mjesto – kazao je kratko ali odlučno, nositelj liste Goran Samardžić.

No, upravo nezavisnost njihove liste i nepripadnost niti jednoj stranačkoj opciji, naveli su Samardžića da ovom prilikom reagira na podršku koju je javno ovoj listi uputio u ime SDP-a, predsjednik Matko Kuzmanić.

- Do sada nijedna stranka nije ništa napravila u Radunu pa tako neće niti SDP sa svojom podrškom našoj listi. Matko Kuzmanić niti nas je kontaktirao, niti znamo tko je on, a čak sumnjamo da je ikada bio u Radunu te da je upoznat s problemima Raduna. Mi ne tražimo podršku od niti jedne stranke, već tražimo podršku od strane naših susjeda i sugrađana – bio je jasan Samardžić.


Izdvojeno
Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2023. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.