Gradska organizacija HDZ-a Kaštela na čelu s predsjednikom Ivanom Udovičićem i gradonačelnikom Denisom Ivanovićem, pozvala je građane da u drugom krugu lokalnih izbora daju svoj glas dosadašnjem županu Blaženku Bobanu i njegovim zamjenicima.

- Blaženko Boban je najbolji izbor za Splitsko – dalmatinsku županiju, a to jasno govore i njegovi rezultati u proteklom razdoblju. Sve što je obećano, to je i ispunjeno, posebno kad je u pitanju poduzetnička, gospodarska, demografska politika i izgradnja naših luka. Uvjeren sam da će istim žarom naš župan nastaviti svoj mandat i sljedeće četiri godine. Vjerujem će naši sugrađani i ovoga puta prepoznati pravog čovjeka koji nudi kontinuiran razvoj cijele županije. Zato pozivam sve građane da izađu na izbore i izaberu za župana Blaženka Bobana - čovjeka koji se dokazao svojim radom i zalaganjem – kazao je Ivan Udovičić.

Kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović, koji je kao kandidat HDZ-a osvojio mandat u prvom krugu lokalnih izbora, pozvao je sve Kaštelanke i Kaštelane da povjerenje daju županu Bobanu s kojim je proteklih godina imao odličnu suradnju

- Cijela naša županija, baš kao i naš grad, postali su jedno veliko gradilište zahvaljujući kontinuiranoj suradnji svih naših gradova i općina sa Splitsko -dalmatinskom županijom. Koliko je važna zajednička suradnja na projektima od značaja za Kaštela, najbolje dokazuje izgradnja lučice u Kaštel Starom koja je u završnoj fazi. Riječ je o velikom projektu županijske lučke uprave vrijednom 50 milijuna kuna, a Grad Kaštela sufinancira s iznosom od 14 milijuna kuna. Lučica je namijenjena domaćem stanovništvu s kapacitetom od 150 vezova, dok će vanjski dio lukobrana imati komercijalnu namjenu. Kako bi ovakvi projekti nastavili s izgradnjom u cijeloj Splitsko – dalmatinskoj županiji, u nedjelju izađite na izbore i poklonite povjerenje županu Blaženku Bobanu i njegovim zamjenicima Stipi Čogelji i Anti Šošiću – poručio je gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)