OČEKUJU DA ĆE PET KANDIDATA UĆI U VIJEĆE
Kandidat Mosta za gradonačelnika Kaštela na predstojećim lokalnim izborima Nikša Tranfić danas je u Kaštel Starom predstavio kandidate s liste za Gradsko vijeće grada Kaštela. Na predstavljanju je sudjelovala i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Milija Baldić Lukšić, koja je ujedno i nositeljica liste za Vijeće.

Prilikom predstavljanja Mostove liste kandidata za Gradsko vijeće, liste broj 6, na kojoj je 21 kandidat, Tranfić je zahvalio svima koji se nalaze na listi, kazavši tom prilikom kako je riječ je o ljudima koji su izašli iz svojih domova da bi napravili nešto bolje za svoja Kaštela, za svoj grad, da se napokon nešto u gradu pokrene.

Nositeljica liste je Milija Baldić Lukšić, na drugom mjestu je Nikša Tranfić, potom Meri Bedalov Smoje, Petar Rožić, Anđa Vujević, Mijo Vuković, Gordana Krokar Pažanin, Snježana Sedlar Madžar, Josipa Vogleš Omašić, Ivona Blaić, Darijo Prolić, Stanislav Grubišić, Vinko Vukman, Ella Marjanović, Igor Blaić, Vesna prolić, Dolores Žmire, Vinko Roglić, Vladimir Kelam, Andro Balaš i Luka Posarić.

- Nastojali smo da budu zastupljeni sve strukture u gradu i da budu zastupljeni iz svakog mjesta, odnosno iz svih sedam sela. Ljudi su rado došli na našu listu i dali svoju potporu u želji da donesu novu promjenu u gradu Kaštelima. Svi skupa ćemo to odraditi, to nam je cilj da i mladi i stari dobiju kvalitetniji u gradu – kazala je Milija Baldić Lukšić te se dotaknula očekivanja na predstojećim izborima, kazavši kako prema analizi koju imaju se nadaju da će imati pet vijećnika u Gradskom vijeću.

- Mi ćemo se svi u Gradskom vijeću zalagati za naš program, za njegovu provedbu koji se prvenstveno odnosi  na boljitak, na razvoj grada Kaštela u pogledu boljeg života. Želim se još jednom zahvaliti svim članovima i svim kandidatima što su dali svoje ime i prezime i što su na našoj listi za Gradsko vijeće – kazao je Tranfić i pozvao sve birače da 16. svibnja izađu na izbore i da im daju svoj glas. Kako je kazao, njihova su očekivanja velika, imaju dosta podrške i očekuju dobre rezultate na izborima.

Tranfić je još jednom istaknuo zašto bi birači trebali na izborima dati svoj glas, listi 6 za Gradsko vijeće i listi 3 za gradonačelnika grada Kaštela.

- Most nudi nešto novo kao i nacionalnoj razini, nudimo transparentno i odgovorno ponašanje bez korupcije. Želimo razvoj grada u svim segmentima poglavito u poduzetništvu u obrtima, poljoprivredi i turizmu. Da bi imali cjelogodišnji turizam, moramo povezati turizam, poljoprivredu, gospodarstvo i obrte kako bi stvorili brend grada Kaštela – kazao je Tranfić i osvrnuo se na hotel Palace, koji je kako je kazao u derutnom stanju te da se što prije treba revidirati ugovor, kako bi mogli vidjeti što se može napraviti da bi bilo bolje za cijeli grad.

Foto: Ivana Topić (PGK)

 


KOMENTARI: