Tko su Draško Kuliš i Tomislav Kovač, kandidati Domovinskog pokreta za gradonačelnika i dogradonačelnika grada Kaštela?

Opširnije...

- Prihvatili smo ponudu za političku suradnju Ante Pranića i njegove Nezavisne liste mladih na ovim lokalnim izborima, u kojima smo prepoznali naše partnere i na njihovoj ćemo platformi, s udrugom Savez za Kaštela, izaći na ove lokalne izbore u gradu Kaštela, najavio je na konferenciji za medije održanoj u Kaštel Lukšiću Mario Serajlić, predsjednik Nezavisne liste mladih Kaštela,.

Opširnije...

SVE ĆE SE ZNATI ZA DESETAK DANA
Nezavisna lista Josipa Berketa, koja već tri mandata participira u radu „gradskog parlamenta“ na predstojeće lokalne izbore izaći će sa svojom listom kandidata za članove Gradskog vijeća Kaštela, čulo se na današnjoj konferenciji za medije u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici.

Opširnije...

Nikša Tranfić, 49-godišnji stručni specijalist inženjer sigurnosti i zaštite, kandidat je Mosta za gradonačelnika Kaštela na predstojećim lokalnim izborima, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je dr.med.dent. Milija Baldić Lukšić, obznanjeno je danas na konferenciji za medije koju je kaštelanski ogranak Mosta organizirao u Kaštel Sućurcu.

Opširnije...

PODRŠKU DAO I BOŽO PETROV
Svoj kaštelanski ogranak, odnosno gradsku koordinaciju, od ove subote u Kaštelima ima i Most, a na Osnivačkoj skupštini, održanoj u Kaštel Sućurcu, za koordinatoricu je  izabrana Milija Baldić Lukšić, dok će dužnosti  njenih zamjenika vršiti, odnosno činiti koordinacijski tim, Meri Bedalov Smoje i Petar Rožić

Opširnije...

I dok se u većini velikih gradova u Hrvatskoj već naveliko slažu izborne kockice i u javnost izlazi s imenima kandidata za gradonačelnike na ovogodišnjim lokalnim izborima, stječe se dojam da u Kaštelima o izborima nitko posebno ne razmišlja. Stranke i pojedinci još uvijek nisu javno objavili hoće li i kako u nadolazeću izbornu utrku, a nedostatak društvenog života zbog pandemije sve nas je „zakinuo“ za kuloarske priče na ovu temu. No, je li to tako i spremaju li se kaštelanski političari za izbore?

Opširnije...